Dječji vrtić Josipdol

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Vijesti

POZIV ZA UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ JOSIPDOL za 2018/2019. pedagošku godinu

E-mail Ispis PDF

DJEĈJI VRTIĆ JOSIPDOL

Karlovaĉka 17 b 47303 Josipdol

KLASA:601-05/18-01/17

URBROJ: 2133-80-01-18-01

Josipdol, 14.05.2018.

Temeljem ĉl. 1 a Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07 i 94/13) i Odluke o naĉinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece u Djeĉji vrtić Josipdol KLASA: 021-05/18-01/06, URBROJ: 2133/13-04-04 od 27.travnja 2018 godine, a sukladno Planu upisa za 2018/2019. pedagošku godinu, Upravno vijeće Djeĉjeg vrtića Josipdol na sjednici održanoj dana 14.05.2018. objavljuje:

JAVNI NATJEĈAJ

ZA UPIS DJECE U DJEĈJI VRTIĆ JOSIPDOL

za 2018/2019. pedagošku godinu

Javni natječaj.pdf

Pod izborničkom stavkom "UPISI" možete preuzeti potrebne zahtjeve za upis.

 

Zelena čistka u Dječjem vrtiću Josipdol.

E-mail Ispis PDF

Ovih dana u Dječjem vrtiću bilo je radno. Djeca i odgajatelji mlađe mješovite odgojne skupine "Bubamare" u sklopu Zelene čistke sakupljali su smeće i otpad i razvrstavali ga. Spoznaja da nije sav otpad smeće da ga se može razvrstati i ponovno upotrijebiti i reciklirati temelj je za razvoj ekološke svijesti kod djece i odgovorno ponašanje prema prirodi. Nakon što su uredili i očistili dječje igralište, vrijedne male ruke posadile su cvijeće u svoj vrt. Sada slijedi svakodnevna brigo o posađenim biljkama: zalijevanje, promatranje, uočavanje promjena, novih pupova i listića, bubica i kukaca koji ih posjećuju. U malom šarenom vrtu pronaći će mjesta i pokoja salata, mrkva i luk. Hvala roditeljima na suradnji, na sadnicama cvijeća i sjemenu povrća.

 

Bravo "Bubamare"!

 

 

Više...
 

Travanj o ekologiji

E-mail Ispis PDF

Cijeli mjesec travanj u Dječjem vrtiću Josipdol bio je prožet zanimljivim aktivnostima u kojima su djeca učila o ekologiji i očuvanju prirode. Vrhunac sklopa aktivnosti o ekologiji bio je izlet starije mješovite odgojne skupine „Pčelice“ u rasadnik u Oštarije, obližnju šumu i izvor koji je organiziran u suradnji sa HŠ Josipdol.

Izlet je bio pod stručnim vodstvom g. Nikole Srpka koji je djeci objasnio proces uzgoja crnogoričnog drveća ,od sadnice do stabla, vrste i razlike crnogoričnog drveća, kako se šuma čuva i obnavlja, važnost očuvanja prirode i sl. Predah uz izvor djeci je bila prilika da međusobno izmjene iskustva i dojmove te se okrijepe uz sok i grickalice koje su za njih pripremili djelatnici HŠ.

U realizaciji izleta sudjelovali su i vatrogasci DVD-a Josipdol i Oštarije koji su nam omogućili prijevoz.

Svima vam puno hvala!

 

 

Više...
 

MI ODRASLI, BUDIMO PRIMJER NAJMLAĐIMA I PODRŽIMO IH!

E-mail Ispis PDF

Tijekom mjseca Travnja Dječji vrtić Josipdol u sklopu ZELENE ČISTKE uređivat će okoliš vrtića.

U proteklom tjednu u pomoć su nam priskočili djelatnici Javnih radova općine Josipdol i obavili veće radove koje odgajatelji s djecom sami ne mogu napraviti.

Sada slijede aktivnosti s djecom, sadnja cvijeća, povrća i bobičastog voća. Svakodnevna briga o čistoći našeg igrališta, stvaranje navika da se otpadci i smeće bacaju na to predviđena mjesta te da sav otpad nije smeće već materijal koji se može reciklirati i ponovno upotrijebiti, šetnja do obližnjeg potoka i livada, uočavanje raznolikosti živog i neživog svijeta dobar su preduvjet za razvijanje ekološke svijesti kod djece.

I poruka za kraj: MI ODRASLI, BUDIMO PRIMJER NAJMLAĐIMA I PODRŽIMO IH!

Više...
 

Obavijest za roditelje

E-mail Ispis PDF

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku otvorio je natječaj za prijavu  projekata u području unapređivanja usluga za djecu rane i predškolske dobi u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u smislu produženog radnog vremena dječjih vrtića / dvosmjenskog rada u sklopu kojeg će se financirati zapošljavanje dodatnih odgajatelja, stručnih suradnika i ostalih radnika potrebnih za kvalitetan odgojno obrazovni rad s djecom u produženome radnom vremenu vrtića do 21sat. Projekt pruža mogućnost usklađivanja radnog vremena roditelja i radnog vremena Dječjih vrtića te veću obuhvaćenost djece predškolske dobi organiziranim programom predškolskog odgoja.

 

 

Ukoliko imate potrebu za  boravkom Vaše djece

u Dječjem vrtiću Josipdol do 21 sat,

molimo Vas da  se javite u vrtić i ispunite ponuđenu anketu, do 23.03. 2018.

 

Anketa se provodi radi  utvrđivanja  potrebe za ovakvim načinom rada vrtića i broja zainteresiranih na temelju čega za Dječji vrtić postoji mogućnost prijave na ponuđeni natječaj i organiziranja poslijepodnevnog rada do 21:00 sat.

Anketa.docx

 

Dokaz za roditelje koji imaju ovakvu potrebu za poslijepodnevnim radom Dječjeg vrtića je potvrda poslodavca o smjenskom radu .

 

Odgođeno održavanje predškole i opće igraonice

E-mail Ispis PDF

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta održavanje predškole i opće igraonice u Dječjem vrtiću Josipdol, do kraja tjedna se odgađa. Nastavak rada počinje u ponedeljak, 5.03.2018. prema rasporedu.

Dogovoreno predavanje mr. Nade Žanko koje se je trebalo održati 02.03.2018. u Dječjem vrtiću Josipdol se odgađa za slijedeći tjedan 09.03.2018. u 16:30sati.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 15

© Dječji vrtić Josipdol  , Karlovačka 17b, 47303 Josipdol  ,  tel:047 /581 - 275 , mail: kontakt@dv-josipdol.hr

design TrgoNet