Dječji vrtić Josipdol

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Starija mješovita skupina

Pčelice i roditelji zapalili svijeće za Vukovar

E-mail Ispis PDF

 

Starija mješovita odgojna skupina "Pčelice" pridružila se obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Vukovara i u suradnji s roditeljima zapalila svijeće u znak sjećanja na sve poginule.

 

Ažurirano: Subota, 18 Studeni 2017 11:49 Više...
 

Listopad

E-mail Ispis PDF

Starija odgojna mješovita skupina "Pčelice"  već dugi niz godina surađuje s Hrvatskim šumama i gđom. Ljiljanom Ivković odgajateljicom iz Zagreba koja je inicijator naše suradnje. Gđa. Ivković svake godine osmišlja program za djecu koji nudi vrlo zanimljive i poučne teme za djecu vezane za šumu, njene stanovnike i očuvanje biljnog i životinjskog svijeta.

Na taj način kod djece se već od najranije dobi razvija ekološka svijest, briga za prirodu i njenu raznolikost. Ove pedagoške godine tema programa je "TKO ĆE S NAMA U ŠUMICU" kroz pjesme Grigora Viteza koji na svoj, zanimljiv i razigran način piše o šumi i njenim stanovnicima.

Djeca svojim likovnim radovima i izjavama prikazuju svoj doživljaj pisane riječi,  ujedno razvijaju i bogate govorno stvaralaštvo i maštu te razvijaju osjećaj za ljepotu Hrvatskog jezika.

Svaki mjesec djeca i odgajateljice zajednički izabiru likovni rad koji će se  objaviti  u časopisu HRVATSKE ŠUME. Ove pedagoške godine 2017./2018. djecu kroz program vode odgajateljice Biserka Pavković i Marica Ševrović.

Ažurirano: Srijeda, 18 Listopad 2017 06:08
 


© Dječji vrtić Josipdol  , Karlovačka 17b, 47303 Josipdol  ,  tel:047 /581 - 275 , mail: kontakt@dv-josipdol.hr

design TrgoNet