Dječji vrtić Josipdol

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Predškola Josipdol

BOŽIĆNE AKTIVNOSTI -PREDŠKOLA JOSIPDOL

E-mail Ispis PDF

Svakodnevne promjene i intervencije u prostoru koje su izradile vrijedne ruke djece i odgajateljica vrtićke skupine „Pčelice“ uvodile su nas u najradosnije vrijeme u godini, vrijeme priprave za Božić.

I mi smo se pridružili raznolikim aktivnostima kojima smo obilježili vrijeme Božića i Nove godine. Šivali smo i ukrašavali čizmu Sv. Nikole, izrađivali anđele, sijali božićnu pšenicu te je zalijevali i brinuli se o njoj, odabrali neku svoju igračku i njome darivali prijatelje iz Predškole Oštarije. 


Najzanimljivije nam je bilo zajedničko druženje sa roditeljima i izrađivanje prekrasnih čestitaka od slame.

 


 

 

U goste smo pozvali predškolarce iz Oštarija koji u vrijeme zimskih školskih praznika ne mogu boraviti u prostoru škole. Zajedno se družimo i igramo u prostoru dječjeg vrtića u Josipdolu.

 

 

Svima želimo čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2015. godinu!

 
 Ažurirano: Petak, 09 Siječanj 2015 18:01
 

Predškola Josipdol, 2014./2015.

E-mail Ispis PDF

 

U program Predškole Dječjeg vrtića Josipdol ove je godine upisano 14 mališana (8 djevojčica i 6 dječaka).

 

Od početka listopada kada je program započeo, utorkom i četvrtkom u vremenu od 16 do 19 sati, ostvarili smo dvadesetak susreta na kojima igrom, radom i druženjem pokušavamo razvijati sposobnosti, vještine i znanja značajna za savladavanje budućih školskih zadaća.

 

Trudimo se stvarati vedro i sadržajno okruženje koje će poticati i razvijati pripadnost djeteta skupini, razvijati suradnju i toleranciju te nadasve poticati razvoj samostalnosti i samopouzdanja.

Ažurirano: Petak, 09 Siječanj 2015 17:57 Više...
 


© Dječji vrtić Josipdol  , Karlovačka 17b, 47303 Josipdol  ,  tel:047 /581 - 275 , mail: kontakt@dv-josipdol.hr

design TrgoNet