Dječji vrtić Josipdol

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Starija mješovita skupina

NEK' SE NE ZABORAVI

E-mail Ispis PDF

NEK' SE NE ZABORAVI

Osamnaesti studeni u cijeloj Hrvatskoj obilježen je paljenjem svijeća za herojski grad Vukovar. Akcija „ I u mom gradu Vukovar svijetli“ u našem vrtiću podržana je svake godine od začetka. Ne radimo to zbog običaja, već da sve generacije djece poučimo koliko je važno poštovati slobodu, mir i toleranciju i kolika je njihova cijena.

Ove godine, zbog lošeg vremena, svijeće smo simbolično upalili ispred vrtića uz već tradicionalnu pjesmicu „Ja nosim lampicu svoju...“.Hvala svim roditeljima koji se zajedno sa nama trude podržati ovu akciju i nadamo se da će se i ostali stanovnici Josipdola iduće godine pridružiti nama u nadi da se NIKAD NE ZABORAVI VUKOVAR!

 

Ažurirano: Subota, 13 Prosinac 2014 20:22
 

LISTOPAD

E-mail Ispis PDF

LISTOPAD

Početkom listopada ugostili smo u vrtiću gđu. Željku Zatezalo iz Crvenog križa i policajca g. Tihomira Pavlovića. Kako su informirani o našem projektu „Stop brzini! Oprezno u promet kreni“, došli su nam predstaviti slikovnicu „Na putu do škole“ i družiti se s djecom uz slaganje puzzli.


Djeca su saznala više o prometnim pravilima prateći slikovnicu na velikom platnu putem projektora. Na dar su dobila pet kutija puzzli o prometu, slikovnice i novog plišanog prijatelja iz slikovnice, medu Juricu.

Ovakve suradnje sa širom društvenom zajednicom potiču djecu u radu na projektu i obogaćuju ih novim saznanjima.


 

Ažurirano: Subota, 13 Prosinac 2014 20:05
 

DANI MEDA U OGULINU

E-mail Ispis PDF

DANI MEDA U OGULINU

Listopad je bio prepun događaja. Jedan djeci doista drag je izložba meda, tj. Dani meda u Ogulinu kada nam Pčelarsko društvo Ogulin donira med za potrebe dječjeg vrtića. Ovo je druga godina da se tamo predstavljamo. Ove godine bili smo i izlagači. Predstavili smo se izložbom dječjih likovnih radova, fotografijama sa radionica za djecu i roditelje te slatkim delicijama koje su u radionicama nastale.Svi sudionici izložbe i posjetioci djecu su dočekali s veseljem i nagradili pljeskom za pjesmu i ples u kostimima pčelica i cvjetova.

Djeca su sve prisutne darovala medenim kolačićima koji su nastali u vrtićkim radionicama. Kao zahvalu za sudjelovanje i trud dobili smo Priznanje Udruge pčelara i Zahvalnicu Turističke zajednice grada Ogulina.
 

Ažurirano: Subota, 13 Prosinac 2014 21:09
 

ZAHVALA ZEMLJI I LJUDSKOM TRUDU

E-mail Ispis PDF

ZAHVALA ZEMLJI I LJUDSKOM TRUDU

Blagoslov hrane i plodova zemlje, ove godine je u našem vrtiću obilježen 16. listopada.Prepun blagdanski stol blagoslovio je svećenik Petar Šporčić.On je djecu darovao slatkišima, a djeca njega kolačićima. Kako bi stol blistao u izobilju , potrebna je bila odlična suradnja s roditeljima i na tome im veliko hvala. Sve što je posluženo ubrzo je i u slast pojedeno.


 

 

Ažurirano: Subota, 13 Prosinac 2014 20:10
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 2

© Dječji vrtić Josipdol  , Karlovačka 17b, 47303 Josipdol  ,  tel:047 /581 - 275 , mail: kontakt@dv-josipdol.hr

design TrgoNet