Dječji vrtić Josipdol

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Igraonica

IGRAONICA

E-mail Ispis PDF

 

Zanimljive i poticajne aktivnosti petkom poslijepodne pružale su radosne i zabavne trenutke za dvadesetak mališana Igraonice.

Razvoj suradništva, tolerancije, razvoj pozitivnih stavova i odnosa prema sebi i prema drugima te učenje poštovanja pravila i dogovora uz razvoj regulacije emocija, osnovne su razvojne zadaće kojima smo željeli obogatiti cjeloviti razvoj djeteta.

Poticajno okruženje u vrtićkom prostoru iskoristili smo za likovno, glazbeno i plesno stvaralaštvo te raznovrsne igre.


Proslava rođendana u Igraonici predstavlja poseban doživljaj.


Vrtićko igralište samo traži dobre vremenske prilike i radosnu i zaigranu dječicu.

 

 

PETKOM U IGRAONICI

E-mail Ispis PDF

Svaki petak u mjesecu, prostor vrtićke skupine „Mišići“ ispunila je vesela graja mališana koji su u zajedničkoj igri i druženju stjecali nova iskustva i nove prijatelje.


 


Posebnu atmosferu isčekivanja Božića osjetila su i djeca koja pohađaju Igraonicu pa smo druženja u tom periodu posvetili sijanju i njegovanju božićne pšenice, izrađivanju čestitki i istraživanju božićnih jaslica i ukrašavanju božićnog drvca.


 


Nekoliko naših susreta posvetili smo proslavi rođendana i uživanju u plesu, pjesmi, čašćenju i izrađivanju prigodnih rođendanskih poklona.

 


Veljaču simbolizira blagadan Valentinova i „ludovanje“ pod maskama pa su i naše aktivnosti obilježile te sadržaje. Zahvaljujući brižnim roditeljima, bakama i djedovima koji su se pobrinuli za zanimljive kostime i maske posljednje druženje u veljači bilo je vrlo uzbudljivo i veselo. Majka jedne male vile počastila nas je ukusnim krafnama te smo tako puni novih doživljaja ispratili još jedan petak.

 

 

Veselimo se novom susretu u ožujku i pozivamo jednog malog Luku da nam se vrati!


 

IGRAONICA 2013./2014.

E-mail Ispis PDF

 

IGRAONICA 2013./2014.

U Dječjem vrtiću Josipdol, svakog petka u vremenu od 16h do 18,30h, djeluju aktivnosti Igraonice za djecu predškolske dobi.

Trenutno je upisano osamnaestero djece u dobi od tri do pet godina koja u veselom i poticajnom okruženju prostora Dječjeg vrtića mogu zadovoljiti svoju osnovnu potrebu za igrom, razvojem interesa, sposobnosti i vještina te tako otkrivati novi svijet izvan obitelji u druženju s novim malim prijateljima, što će obogatiti njihov trenutačni, ali i budući razvoj.

Aktivnosti Igraonice započeli smo veselim i sretnim događajem. Djevojčica koja je već pohađala Igraonicu poželjela je svoj peti rođendan proslaviti sa svojim malim prijateljima! Međutim, ni takav radostan događaj nije mogao spriječiti pokoju suzicu koja se uvijek nekome dogodi onda kad mame, tate, bake ili djedovi zatvore vrata vrtića i...odu. Ima li veće sreće i uspjeha od trenutka kad spoznate da plača i suza više nema i kada vam dijete u petak sigurnije i opuštenije dođe opet?


 

 


© Dječji vrtić Josipdol  , Karlovačka 17b, 47303 Josipdol  ,  tel:047 /581 - 275 , mail: kontakt@dv-josipdol.hr

design TrgoNet